Menu Sluiten

Informatie ABC

Bij de Freedom-Tour kun je 2 dagen een prachtige historische route fietsen. De fietstocht, waar sportief genieten centraal staat, zal plaatsvinden van zaterdag 7 september tot en met zondag 8 september. Naast de prachtige routes, die elke dag een ander gebied in het Rijk van Nijmegen zullen aan doen, zullen deelnemers langs verschillende Superstops gaan. Het belooft een geweldig evenement te worden, dus schrijf je gauw in!

In het ABC hieronder worden de belangrijkste praktische vragen voor deelnemers beantwoord. Staat de juiste informatie er niet bij, neem dan contact met ons op per e-mail: info@freedom-tour.nl.

ALGEMENE VOORWAARDEN
De algemene voorwaarden voor de Freedom Tour kunt u hier vinden.

CONTACT
Mocht u contact op willen nemen met de organisatie, dan kunt u hier de contactgegevens vinden.

DATUM
De Freedom Tour zal plaatsvinden van 7 tot en met 8 september 2019.

DEELNAMEBEWIJS
Na inschrijving ontvangt u een email waarin uw deelname wordt bevestigd. Dinsdag 3 september ontvangt u een mail met alle nodige informatie en uw inschrijfnummer. U geeft dit nummer door op de startdag van uw fietstocht bij het wedstrijdsecretariaat. Hierna ontvangt u uw startpakket.

DEELNAME LIMIET
Aan de Freedom Tour kunnen maximaal 1500 mensen deelnemen.

FIETSEN
Iedereen is welkom bij de Freedom Tour, dus deelnemers kunnen ook mee doen met bijvoorbeeld een e-bike, ligfiets of een driewieler. Houd hierbij wel altijd rekening met de andere deelnemers van de Freedom Tour.

FINISH
De finish van de Freedom Tour is bij het Spoorwegmonument, vlak bij de Lindenberg. Klik HIER voor de start/ finish locatie.

FIETSENSTALLING
Bij de startlocatie is een parkeerplaats waar u uw fiets kunt plaatsen.

INSCHRIJVEN
Inschrijven verloopt via een beveiligde pagina (https). Klik hiervoor op deze link.

KOSTEN
Deelnemers die zich vroeg inschrijven voor de Freedom Tour betalen €7,50 per dag mits men zich tijdig inschrijft. Bij de inschrijf pagina. staat een kosten overzicht.

MEDAILLES
Wanneer je de route een of twee dagen succesvol per fiets volbrengt ontvangt u een medaille.

OVERNACHTEN
Omdat de deelnemers uit het hele land komen en sommigen zelfs uit Duitsland, hebben wij een aantal regionale overnachtingsmogelijkheden geselecteerd:

Camping de Groote Flierenberg
Zevenheuvelenweg 57
Berg & Dal
info@campingdegrooteflierenberg.nl

Hotel Bungalowpark de Zeven Heuvelen
Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek
Telefoon: 024 – 397 58 41
info@dezevenheuvelen.nl

PARKEREN
Er is beperkte parkeergelegenheid bij de start/ finish. We adviseren u om buiten de stad te parkeren

SOCIAL MEDIA
De Freedom Tour gaat met haar tijd mee en is actief op de social media.

SUPERSTOPS
Tijdens de Freedom Tour zullen er per dag minimaal 5 Superstops worden aangedaan.

VEILIGHEID
Tijdens de Freedom Tour moeten deelnemers zich houden aan de algemeen geldende verkeersregels. Iedereen rijdt op eigen risico mee en moet in goede gezondheid verkeren. Bij twijfel neem contact op met de organisatie. Daarnaast moet u een deugdelijke fiets hebben met een bel. Bij de start-finish zullen gecertificeerde EHBO-ers aanwezig zijn en bij elke SuperStop zijn EHBO-koffers. Tot slot zal er een auto beschikbaar zijn om in het geval van calamiteiten snel ter plaatse te kunnen zijn.